Izgradjeni objekti

Dostupni stambeni i poslovni prostori.

Stanovi novogradnja ponuda

Stanovi u novogradnji

Dostupni Luksuzni stanovi i poslovni prostori

Naši stanovi u novogradnji sa najboljom lokacijom u samo centru Beograda predstavljaju vrhunski izbor za one koji traže savremeni luksuz i najbolje lokacije u gradu. Novi stanovi su savršeno osmišljeni kako bi zadovoljili najzahtevnije ukuse i pružili najmoderniji stil života.

Ponuda obuhvata samo stanove u novogradnji, bez posrednika, obezbeđujući vam direktnu vezu sa vašim budućim domom. Svaki stan je pažljivo projektovan sa fokusom na komfor i funkcionalnost, a istovremeno se ističe u svojoj okolini kao simbol luksuza.

Osim najboljih lokacija u Beogradu, naši stanovi vas vode korak bliže besprekornom načinu života. Bez obzira da li tražite prostranu porodičnu oazu ili elegantan gradski apartman, stanovi u novogradnji nude sve što vam je potrebno da ostvarite svoje stambene ambicije.

Svaki zid, svaki prozor, svaki ugao nosi pečat pažljivog planiranja i izgradnje, a svaki kamen postavljen je s namerom da prenese poruku elegancije i modernosti. Ovi objekti nisu samo građevine; oni su testament viziji koja je pretvorila prazno platno u živopisnu sliku urbanog života. Dok se gleda kroz prozore naših novoizgrađenih objekata, otkriva se panorama gradskog života koja odiše životom i energijom. To su više od zgrada; to su oaze moderne civilizacije, mesta gde se stvaraju nove priče, gde se rađaju ideje i gde se ostvaruju snovi.

Internacionalnih Brigada 48

Beograd, Vračar

Godina gradnje 2017/2018

Braničevska 12

Beograd, Vračar

Godina gradnje 2019/2020

Gospodara Vučića 173

Beograd, Vračar

Godina gradnje 2020/2022

Loznička 8 – 10

Beograd, Vračar

Godina gradnje 2021/2023

Stupimo u kontakt i zakažite sastanak!

Brixwell arhitekte

Izgled koji je propoznatljiv svuda u svetu kao luksuzan i moderan za sve naše projekte zaslušan je naš tim.

Brixwell dizajneri

Modni detalji i dizajn svakog detalja naši dizajneri sa pažnjom uklapaju jer je svaki detalj bitan.

Brixwell prodaja

Iskusan tim koji je dugo u prodaji nekretnina na tržitu pružiće vam sve informacije i korisne savete.