Objekti u izgradnji

Trenutno u našoj ponudi

Brixwell slika za naslovnu stranu o nasoj ponudi nekretnina

Izgradnja Stambeno poslovnih prostora

Nastavljamo da postavljamo nove standarde u oblasti luksuzne novogradnje. Naša kompanija je posvećena budućim projektima koji će definisati novu eru luksuza u građevinskoj industriji. Predstavljamo vam nekoliko uzbuđujućih projekata koje planiramo realizovati u narednom periodu.
Svi naši budući projekti će se odlikovati najvišim standardima kvaliteta, inovacijom i pažljivim dizajnom. Posvećeni smo stvaranju nekretnina koje će obogatiti živote naših klijenata i doprineti razvoju zajednica u kojima se nalaze. Pratite nas kako biste bili u toku sa najnovijim informacijama o našim projektima i budite deo budućnosti luksuznog stila života.

Stanovi u novogradnji predstavljaju jednu od najtraženijih opcija na tržištu nekretnina. Ovi stanovi se grade po najnovijim standardima gradnje i često nude modernu arhitekturu, visokokvalitetne materijale i napredne tehničke specifikacije. Kupovina stana u novogradnji uključuje garanciju na gradnju i opremu. Ovo pruža dodatni nivo sigurnosti kupcima u pogledu kvaliteta i pouzdanosti njihovog doma.

Stojana Protića 54

Beograd, Vračar

Godina gradnje 2023/2024

Loznička 7-9-11

Beograd, Vračar

Godina gradnje 2023/2025

Stupimo u kontakt i zakažite sastanak!

Brixwell arhitekte

Izgled koji je propoznatljiv svuda u svetu kao luksuzan i moderan za sve naše projekte zaslušan je naš tim.

Brixwell dizajneri

Modni detalji i dizajn svakog detalja naši dizajneri sa pažnjom uklapaju jer je svaki detalj bitan.

Brixwell prodaja

Iskusan tim koji je dugo u prodaji nekretnina na tržitu pružiće vam sve informacije i korisne savete.