Stanovi novogradnja i nekretnine najčešća pitanja

Koliko garažnih mesta mogu da kupim uz kupovinu stana?2024-03-21T11:49:28+00:00

Broj garažnih mesta koje možete kupiti uz kupovinu stana obično zavisi o pravilima i ograničenjima određenog stambenog kompleksa ili zgrade.To se može razlikovati od projekta do projekta. Brixwell Investment omogućava svojim kupcima da kupe uz stan dva garažna mesta. Ne prodajemo garažna mesta nezavisno od kupovine stana, tako da u slučaju kada ostanu neprodata garažna mesta mi ih svakako ponudimo našim kupcima I u slučaju da su kupili dva garažna mesta pre toga.

Kako kupiti stana bez posrednika?2024-03-21T11:45:39+00:00

Prvo istražite tržište nekretnina kako biste dobili osećaj za cene stanova u željenom području. Proučite oglase na internet stranicama nekretnina, posetite internet stranice od investitora, što će vam omogućiti da stupite u direktan kontakt sa prodavcem odnosno investitorom.

Proverite svoje finansijske mogućnosti i utvrdite koliko možete ili želite potrošiti na kupovinu stana..

Možete takođe razmisliti o angažovanju agenata za nekretnine koji nude usluge kupovine (bez posrednika), ali budite svesni da to može uključiti proviziju.

Kada pronađete nekoliko potencijalnih stanova, dogovorite termine za obilazak i pregled.

Zašto je bolje kupiti stan od investitora nego od posrednika, agencije za nekretnine?2024-03-21T12:05:24+00:00

Kada kupujete direktno od investitora, možete izbeći naknade koje bi inače plaćali agenciji za nekretnine. Agencije za nekretnine često naplaćuju proviziju ili naknadu za svoje usluge, što može značajno povećati ukupne troškove kupovine.

Kupovina direktno od investitora omogućava vam direktnu komunikaciju sa predstavnicima investitorske firme. To može olakšati razumevanje svih detalja vezanih za nekretninu.

Kada kupujete od investitora, možete imati veću fleksibilnost u vezi s pregovorima o uslovima plaćanja i drugim detaljima kupoprodajnog ugovora. Investitori često imaju više prostora za pregovaranje u odnosu na agencije za nekretnine.

Investitori često nude posebne ponude i pogodnosti za rane kupce. Kupovina direktno od investitora može vam omogućiti pristup ovim povoljnostima koje ne biste imali ako biste koristili usluge posrednika.

Zašto je bolje kupiti stan od Brixwell Investment nego od konkurencije?2024-02-26T16:44:08+00:00

Brixwell Investment poznat je po svojoj pouzdanosti, transparentnosti i kvalitetu usluge, što je vrlo često presudan faktor u odluci kupca. Kvalitet izgradnje, dizajna i opreme stanova je veoma bitan faktor u izboru idealne nekretnine za kupovinu. Brixwell Investment nudi visokokvalitetne stanove s modernim sadržajima, što je primamljivo za kupce. Lokacija nekretnine takođe igra ključnu ulogu u vrednosti i atraktivnosti nekretnine,a Brixwell Investment nudi nekretnine na poželjnim lokacijama s pristupom raznim sadržajima poput škola, trgovina, prevoza i rekreacijskih područja, što nas izdvaja od konkurencije često.

Go to Top