CMO u Brixwell investment Mina djordjevic

Mina Đorđević

Direktor prodaje

„Građeno sa preciznošću, osmišljeno sa strašću – Vaš kutak elegancije“

Mina Đorđević je iskusni stručnjak u oblasti nekretnina sa impresivnim radnim iskustvom u investicionoj industriji. Sa višegodišnjim iskustvom ona poslednjih pet godina obavlja funkciju Direktora prodaje u Brixwell Investment. Tokom karijere, Mina je pokazala izuzetne veštine u vođenju pregovora, izgradnji odnosa sa klijentima i identifikaciji prilika za unapređenje prodajnih strategija. Njena posvećenost postizanju rezultata i proaktivni pristup poslu doprinose kontinuiranom rastu prodaje i zadovoljstvu klijenata. Takođe ima značajno iskustvo u radu sa različitim tipovima klijenata, pružajući im najbolje savete i rešenja prilagođena ostvarenju njihovih ciljeva.

Njeno liderstvo u timu prodaje doprinosi motivaciji i razvoju zaposlenih, ističući važnost saradnje i timskog duha u postizanju organizacionih ciljeva. Kroz dugogodišnje angažovanje u investicionoj industriji, Mina je stekala ugled kao stručnjak u oblasti nekretnina. Osim poslovnih dostignuća, ističe se i svojim profesionalnim integritetom, etičkim vrednostima i posvećenošću pružanju vrhunskog servisa klijentima.

Mina je osnovne studije završila sa najboljim ocenama na Fakultetu za trgovinu i bankarstvo, smer Računovodstvo i revizija na Alfa Univerzitetu u Beogradu, koje je dodatno usavršila na Master studijama na Fakultetu Organizacionih nauka u Beogradu na smeru Finansijski rizici koji je završila 2013.godine sa najboljom ocenom.

Sa vizijom, stručnošću i posvećenošću, Mina i njeni saradnici nastavljaju da doprinose uspehu Brixwell Investment, postavljajući nove standarde u oblasti nekretnina, kreirajući zdravo poslovno okruženje i zadovoljne klijente.